Are you lost? Don't be afraid my dear, I'll be there when you'll need me.. To sing to you the song of sadness when all hope will have been lost...

Tied Puppets


Liani
Είμαι ο ιππότης της τετράγωνης κρέπας,
ο άρχοντας του κηκλιδώματος,
ο πρίγκιπας της τουαλέτας,
είμαι το φως του φρένου,
η βουβαλική μάζα του τραίνου,
είμαι ο σκουπιδοφάγος του σπιτιού σας.
Είμαι ο άρχοντας
Είμαι ο Μεγιστάνας
Είμαι πριγκίπισσα
Είμαι ο διακόπτης

ΕΙΜΑΙ... Ο Άκυρος Λόρδος
(τυχών συμπτώσεις με αληθινά πρόσωπα είναι τυχαίες)
Σήμερα έκλεισα τα 5 μου :D

Never Judge a Book By It's Cover ;)
<-------------------------------->


Adis
Αν σου πω ποιος είμαι σήμερα, δε θα ξέρεις ποιος θα 'μαι αύριο. Αν προσπαθήσω να σου πω ποιος θα είμαι αύριο από σήμερα, ίσως και να κάνω λάθος. Το χθες είναι πλέον πολύ μακριά. Έτσι γράφω για να "σώσω" το ποιος είμαι τη στιγμή που το κάνω.. Όλοι μας αλλάζουμε, αρκεί να ξέρεις να χειριστείς σωστά αυτό που γίνεσαι..

The page of an old friend

Take a walk down the visual
Bill Ioanou


There are things known and things unknown an' in between are the doors...

Bleeders

Σάββατο, Απριλίου 24, 2010
- Που θα φταναμε εαν την ειχαμε?, μεχρι που θα ηταν τα ορια μας?
- Ποιος ξερει! μπορει και πιο μακρυα απ οτι φτασαμε σημερα!
- Ας ψαξουμε για μια και θα την εχουμε εναλλαξ
- ΝΑΙ!!!

> Μετα απο μερικα λεπτα σιγης

- Ομως πως θα την βρουμε?
- Εχω ακουσει πως υπαρχει ενας γαλαξιας και σε εκεινο το γαλαξια γεννιουνται με αυτες!
- Ποσο μακρυα ειναι?
- Δυο Γούλιες
- Ειναι αρκετος καιρος
- Ναι το ξερω αλλα αξιζει
- Τοτε ας παμε

> Οι δυο Γούλιες περασαν και φτασανε στον γαλαξια που ειχαν βαλει στοχο. Εντοπισαν τον πλανητη που εψαχναν και αρχισαν να ερευνουν. Μετα την ερευνα αρχισαν να περνουν δειγματα. Μετα τα δειγματα αρχισαν τα πειραματα και μεσα σε αλλες δυο Γούλιες καταφεραν να απομονωσουν αυτο που πιστευαν οτι χρειαζονται. Οποτε ξεκινησαν τον δρομο για το σπιτι τους με ενα καινουργιο οργανο μεσα στο τωρα πια εν μερη μεταλλικο σωμα τους.
Τους υποδεχτηκαν σαν ηρωες. Απο εκεινη την μερα και μετα απειρα ταξιδια εγιναν για εκεινο τον πλανητη. Ολο και περισσοτεροι γυρνουσαν πισω με μια αισθηση πληροτητας.
Στηθηκε εμποριο και εξαγωγες. Καποιοι εμειναν πισω για να παρεχουν μια σταθερη ροη του προϊοντος. Ομως οσο περισσοτερο εμεναν σε εκεινο τον πλανητη τοσο περισσοτερο μεγαλωνε το αισθημα ζηλειας που ειχαν ως προς τους ενοικους του πλανητη φαρμα τωρα πια. Καποιοι ειχαν αρχισει να παιζουν τον Θεο λογο της ζηλειας και της τεχνολογικης υπεροχης που ειχαν. Οι δυο, τοτε, πρωτοποροι τωρα πια εβλεπαν τις συνεπειες τον πραξεων τους.
 
- Εχεις καταλαβει τι εχουμε κανει?
- Ναι. Απ οτι φαινεται καταστρεψαμε αλλον εναν πολιτισμο.
- Εαν δεν κανω λαθος αυτος ειναι ο Πεντηκοστός Εβδομηκοστός Τρίτος.
- Ναι ομως ακομη και με την καρδια που πηραμε απο τον τελευταιο πλανητη νιωθω καποιο κενο...

...

- Που θα φταναμε εαν το ειχαμε?, μεχρι που θα ηταν τα ορια μας?
- Ποιος ξερει! μπορει και πιο μακρυα απ οτι φτασαμε σημερα!

6 Commited Crimes:

Liani είπε...

επηρεασμένος απο ΚΕΝΟ, ΚΕΝΟ ΙΙ
και το Fourth Kind

Για να μπειτε στο κλιμα ακουστε το Glorious Future στα τραγουδια που υπαρχουν ηδη στο blog (ναι στα αριστερα ειναι [οχι μην κοιτας δεξια >.> αριστερα ειναι) το δευτερο απο πανω xD :P)

AlexStre είπε...

και είπα τι μου θυμίζει...τί μου θυμίζει : ) πολύ μου άρεσε το στόρυ!!! θα υπάρξουν και άλλα episodes?

Liani είπε...

σαν κυριαρχοι του συμπαντος εμεις καβαλαμε τον αορατο ανεμο του διαστηματος.

το τι εγραψα παραπανω ειναι τελειως ακυρο για το τι θα γραψω παρακατω, απλως ηταν κατι που περασε απ το μυαλο μου.

Οχι δεν θα υπαρξει συνεχεια γιατι οπως τελειωνει η ιστορια ετσι ξεκινα, ελπιζω να το παρατηρισες αυτο ΚλεμενοΑιμα.


Παντως θα ηθελα οσοι το διαβαζουν να μοιραστουν μια αποψη για το τι καταλαβαν για το κειμενο, εγω δεν γραφω απλως για να με διαβαζουν αλλα θελω και να διαβαζω το τι δινω να καταλαβουν οι αλλοι. με ολο το σεβασμο προς ολους
Liani aka RND

Adis είπε...

Λοιπόν.. Ας πάρουμε σαν βάση το ότι εγώ δεν έχω δει καμιά απ' τις ταινίες που προαναφέρεις. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και καλό γιατί έτσι δεν είμαι προϊδεασμένος και μπορώ να φανταστώ το οτιδήποτε..

Εγώ πιστεύω πως το κείμενο αυτό (πέρα από πολύ ωραίο γενικότερα) θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μια κλασσική ζωή ενός ανθρώπου.. Δηλαδή, ο κάθε άνθρωπος στις μέρες μας (μπορεί και παλαιότερα), λίγο ή πολύ, είναι άπληστος και δεν του φτάνουν όσα κι αν του δώσεις.. Επίσης, ο καθένας μέσα του έχει το μικρόβιο της περιέργειας. Αυτά τα δύο λοιπόν μαζί φέρνουν την καταστροφή.. Σε πολλά πράγματα...

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα μία σχέση δύο ανθρώπων όπου, όπως και εδώ, υπάρχει η περιέργεια να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Όταν αυτό συμβεί όμως αρχίζει η αυτοκαταστροφή. Λόγο ζήλειας (όπως και στο κείμενο) ή άλλων παραγόντων (π.χ. "δυο Γούλιες"... Γουλιές = Αλκοόλ). Ένα ακόμη βασικό πρόβλημα, ίσως το βασικότερο, είναι το ότι όλοι θελουν να κατακτήσουν κάτι και αν τα καταφέρουν δεν τους νοιάζει το μετά.. Για την ακρίβεια το βαριούνται και το πετάνε.. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίζει κάποιος απ' τους δύο στη σχέση ("κλέβοντας" την καρδιά του άλλου) και μετά ν' αρχίσει να σκέφτεται ποιος θα είναι ο επόμενος του στόχος, ποια καρδιά έχει σειρά με λίγα λόγια.. Αυτό φαίνεται επίσης και στο κείμενο απ' τις τελευταίες φράσεις (που είναι και οι πρώτες): "- Που θα φταναμε εαν την ειχαμε?, μεχρι που θα ηταν τα ορια μας?
- Ποιος ξερει! μπορει και πιο μακρυα απ οτι φτασαμε σημερα! "..

Τέλος ένα ακόμη τρανταχτό σημείο που μπορούμε να παρομοιάσουμε το κείμενο με μια σχέση είναι εκεί που λέει: "...Απ οτι φαινεται καταστρεψαμε αλλον εναν πολιτισμο.
- Εαν δεν κανω λαθος αυτος ειναι ο Πεντηκοστός Εβδομηκοστός Τρίτος.
- Ναι ομως ακομη και με την καρδια που πηραμε απο τον τελευταιο πλανητη νιωθω καποιο κενο...". Με τη λέξη "πολιτισμός" εννοείται ο άνθρωπος και με τον τεράστιο αριθμό που αναφέρεται φαίνεται πόσες πολλές φορές έχει επαναληφθεί αυτό το γεγονός και πόσες φορές ακόμη θα ξανασυμβεί.. Και η τελευταία φράση επιβεβαιώνει αυτό που είπα στην αρχή, πως ποτέ δε μας φτάνει τίποτα απ' όσα έχουμε.. Και θα μπορούσα να προμοιάσω το κείμενο και με άλλες καταστάσεις της ζωής, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά θα γράφω μέχρι αύριο και νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος.. Ελπίζω να έγινα κατανοητός με αυτά τα λίγα που είπα και να σε κάλυψα έστω λίγο..

Ίσως βέβαια το πήρα λίγο πολύ μεταφορικά το κείμενο, αλλά και κυριολεκτικά να το δεις, όσο γίνεται, οι πολιτισμοί και τα όσα πετυχένει ο άνθρωπος πάνω στον κόσμο καταστρέφονται για παρόμοιους λόγους...

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. :)
(ωραία και άρρωστη η φωτογραφία σου) :P

Καλή μέρα, πάω να κάνω ένα καφεδάκι.. :)

Ανώνυμος είπε...

Πωωω μεγάλε τί καμμένο blog είναι αυτό. Πολλοί κωλοβαράνε μάλλον αλλά εσύ το παράκανες. Ουστ

Liani είπε...

"Πωωω μεγάλε τί καμμένο blog είναι αυτό"

ευχαριστω για το κομπλιμεντο προς το Blog, ειναι χαρα να ξερουμε οτι προκαλουμε καποια συναισθηματα σε οποιον διποτε μας διαβαζει.
ομως θα ελεγα οτι δεν καταλαβα τελειως την επομενη φραση που ειπατε κυριε ανωνυμε

"Πολλοί κωλοβαράνε μάλλον αλλά εσύ το παράκανες. Ουστ"

εαν θα μπορουσατε να το αναλυσετε λιγακι θα ημουν υποχρεως
Liani

About Me

Other Puppets

Memento Mori

Memento Mori

The boy who wanted to be a real puppet...

Smile as they cry, teach them how to fly. Bring the bed where they'll sleep for last time and in the end.. Dance on their graves...